כאב ראש חזק במיוחד עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/02/2024 | 07:06 | מאת: ספיר

שלום ד"ר בת 30 בריאה באופן כללי ברקע מגרנות מזה כשבוע סובלת מכאב הדומה למגרנה מלווה בבחילות נוטלת סומטרידקס 100 הכאב עובר אך לאחר כמה שעות חוזר בצד אחר שוב נוטלת כדור הכאב עובר וחוזק לצד השני משתגעת כבר מהסיפור הזה ממש לא מתפקדת ביצעתי mri בחודש דצמבר האחרון ללא גונדלניום שם היה ממצא של נגעים בלתי ספציפי בחומר הלבן מה אתה ממליץ לחזור על mri לפנות למיון כבר אובדת עצות אשמח לעזרה

הממצא ב MRI אופייני לעתים לסובלים ממיגרנה ואין לו משמעות. פני לרופא שלך קורס קצר של סטרואידים עשוי לפתור הבעיה.

23/04/2024 | 23:18 | מאת: שרון

היי ספיר עבר הכאב? מה עזר בסוף? אני גם סןבלת אשמח לדעת

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש