לחצים בראש............

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/02/2024 | 17:23 | מאת: ד

שלום, בת 50 , רזה, בריאה ולא מעשנת. יש לי כל מספר ימים לחץ בינוני בצד ימין של הראש מאחורי האוזן , בלחי , ברקה , מצח, צוואר ימני ובראש וכל אלה רק בצד ימין, זה קורה כבר 4 שנים, סיטי מוח תקין וגם MRI מוח תקין. הלחצים בראש עוברים רק אחרי 6 שעות בערך מה זה? האם זה סוג של מיגרנה? אופטלגין ונורופן 400 לא עוזרים

כן ד, הסביר ביותר התקף מיגרנה. כדאי לנסות טיפול ספציפי להתקף מיגרנה גם למטרה אבחנתית.

28/02/2024 | 09:55 | מאת: ד

תודה על המענה, 1. כשיש לי את הלחצים בראש בצד ימין יש לי גם קצת כאבים/לחצים בעצם הבריח בצד ימין זה שכיח בכאבי מיגרנה? 2. איזה טיפול? תרופתי? אני חוששת שאלה תרופות ממכרות שעוזרות מצד אחד אבל מזיקות מאד בדברים אחרים. יש כדורים למיגרנות שפחות מזיקים ושפחות יהיו ממכרים?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש