כאבי ראש בצד ימין שלא חולפים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/02/2024 | 22:03 | מאת: חני

בת 50 מעשנת. כבר יותר משבוע יש לי כאב ראש בצד ימין, הכאב כולל לחץ וכאב מעל העיין, העין דומעת וגם מתחת, באוזן האף ומקרין לצוואר עם תחושה של דקירות בראש, וגם נוזל מעט רוק מהצד הכואב וגם תחושת עיקצוצים באף ובשפה. מדובר בכאב מאוד מתיש. הלכתי לבדיקת שיניים כי זו תחושה דומה לדלקת בשן והרופא שלל בעיה בשיניים, רופאת המשפחה הפנתה אותי למיון שם עשו לי בדיקת א.א.ג ובדיקת CT ראש. הבדיקה הייתה תקינה חוץ מהממצא "שינויים טרשתיים קלים ב-ICA דו צדדי. רצו לאשפז אותי כדי שיראה אותי נורולוג אבל סרבתי להתאשפז וקבעתי תור לנוירולוג בעוד חודש וחצי. הכאב אינו עובר אני ממש סובלת ומתחילה לחשוש שעשיתי טעות שלא התאשפזתי. השאלה מה אומר הממצא בצילום CT?

שלום חני, אם הכאב מתמיד יתכן ומדובר על כאב מתמשך בחצי ראש יש לו טיפול ספציפי פני לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש