מגרנה מוזרה וכדורים מסוימים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/02/2024 | 23:41 | מאת: שיר

שלום ד"ר בת 33 בערך מגיל 12 מאובחנת עם מגרנות עברתי בחיי 2 ct 2 mri האחרון לפני 3 חודשים ללא גנדליום נמצא תקין רציתי לדעת האם ללא החומר אפשרי לראות מפרצת בmri ושאלה נוספת אני נוטלת סומטרידקס 100 להתקפים לאחרונה לאחר נטילת הכדור ממדי הלחץ דם שלי מגיעים ל140/105 ואני לא סובלת מלחץ דם גבוה מה מומלץ לעשות ?

תרופות מסוג הטריפטנים עשויים לעתים להעלות לחץ הדם באופן זמני.עברת מספיק דימותים. יש תרופות חדשות לטיפול בהתקף מיגרנה שאינן מעלות לחץ הדם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש