trigiminal noralĝy .מה עושים שהטגרטול לא מועיל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/02/2024 | 14:32 | מאת: חזי

לאחר 2 שנים היגעתי ל500 מג טגרטול והשפעתו דועכת. מה אעשה כשיפסיק לעזור ? עד איזה מינון אוכל לעלות ,כאשר לחץ הדם שלי התחיל לקפוץ לפעמים ל-200/100 ויותר ? אני בן 79 וסובל מבעיות לב ופרפורים. איך אוכל להתנתח כאשר אסור לי להפסיק את הקסרלטו ל-14 יום אלא רק ל-5 יום ? מי המנתח הכי מומלץ עליך ? תודה

אתה עוד רחוק מניתוח חזי יש תרופות שונות שיכולות לעזור בנוסף לטגרטול עם מעט מאד תופעות לוואי. פנה לנוירולוג או מומחה לכאבי ראש ופנים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש