כאבי ראש נוראיים - חושדת בשיניים או בחלל הפה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/02/2024 | 19:23 | מאת: דורון

בבקשה זה ממש דחוף!! , כ-10 ימים סובלת מכאבי ראש חד צדדיים (בצד הימני של הפנים) כולל כאב חזק בלסת/בשיניים בצד ימין של הפנים. בנוסף, קיים כאב נוסף בעין הימנית במקביל לכל השאר. הכאבים עזים!!! בלילה הכאב נרגע מעצמו. משככי כאבים עוזרים חלקית בלבד בתור התחלה, פניתי לרופא שיניים מכיוון שחשבתי שיש לי בעיה בשן או בחניכיים, לאחר בדיקה וצילום במרפאה (כללית סמייל) נאמר לי שהכל תקין הופניתי לבי״ח ואושפזתי יומיים עברתי בדיקות מקיפות דם/CT ראש/CTA/ בדיקות עיניים ועוד… הכל תקין. לא בדקו לי כלל את הפה מכיוון שאמרתי שרופא שיניים בדק אותי אז ״סגרתי להם פינה״ בנושא הזה. אני כרגע בבית, גמורה מכאבים בהמלצות מבי״ח נכתב שיש המלצה לבדיקת פה ולסת האם למישהו נראה שמדובר בכאבי שיניים או שכאב שיניים לא מסוגל להקרין לראש או לעין ולהתמקד בצד אחד של הפנים? ואם אכן מדובר כנראה בכאב שיניים - לאן אני פונה מכאן? ומה הדרך המהירה ביותר לטפל בבעיה?

שלום דורון, יש צורה של כאבבלג אחד של הראש יש גם טיפול תרופתי ואין ממצאים בבדיקה. פני בדחיפות לנוירולוד או למומחה לכאבי רטאש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש