מיגרנה של העיניים -

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/02/2024 | 18:19 | מאת: דרדור

שלום ד״ר תודה על הפורום🙏 אני בהריון, שבוע 20 בת 36 בשבוע האחרון כל יום בערך פעם עד פעמיים קרה לי באחד העיניים של נקודה זוהרת צהובה או לבנה יורדת כמו נחש לקרקעית העין ( שנייה בודדת וזה חולף) ובנוסף עוד 2 מקרים ( קרה לי מקרה אחד לפני 9 שנים) כזה שפתאום אני מסתכלת לא משנה היכן יש חלק קטן שכאילו חסר/ נעלם ואסביר: למשל אם אסתכל על כתוביות בטלוויזיה סביר להניח שממשפט שלם אות אחת נעלמת/ חסרה קורה ב 2 העיניים כי עצמתי עין אחת ואח״כ את השניה וזה נראה שזה קרה יחד ( וזה ממש כמו אירוע מוזר ושמתי לב שאני מטפטפת טיפות זה מיד חולף) היום נגשתי לרופא עיניים והבדיקה יצאה תקינה, הכל בסדר ואני לא סובלת מכאבי ראש לפחות לא בחצי שנה האחרונה הרופא נתן לי הפנייה לנוירולוג ואמר לי שזה מיגרנה של העיניים אני מאוד חוששת למה זה קורה לי? הבדיקות דם תקינות, הריון תקין תודה לאל האם חלילה יש קשר לרעלת הריון? האם זה מסוכן? המקרים שקרו לי היו למשך שניה והעניין עם ההתקף דקה * האם זה קשור לחרדה/לחץ/חששות או מקרה יוצא דופן? כי עברתי בדיוק סביב האירועים האלו בדיקה מאוד חשובה שגרמה לי לחשוש לפני וגם אחרי אני בטוב כרגע🤍 תודה

שלום, מיגרנה שמתבטאת גם בהפרעת ראיה אינה נמשכת שניות אלא לרוב 2-30 דקות! לכן הסיבה הא אחרת כנראה עינית אולי שינויי לחץ דם בכל אופן לא מיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש