כאב ראש מזה ארבעה שבועות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/01/2024 | 22:43 | מאת: סיוון

שלום רב כאב ראש שהתחיל במצח ובאיזור הגבות, כעת גם בקודקוד ומאחורי הראש אבל בעיקר מתמקד במצח שהחל פתאום, מחמיר בקור ולא חולף ממשככי כאבים בדיקת נירולןג תקינה, אין לחץ בעיניים לטענת הנירולןג. מה זה יכול להיות? בת 38

יתכן מאד ומדובר על כאב ראש תעוקתי אולי הכרוך במתח, מאידך כאב ראש חדש שנמשך חודש ולא מגיב היטב למשככי כאב מצריך הדמיה בCT או MRI. אם הכל תקין ניתן להתאים טיפול.

25/01/2024 | 17:34 | מאת: סיוון

היום עשיתי mri כפי שהצעת אך אין פענוח עדיין ממש לחוצה האם אתה מקבל באופן פרטי על מנת שתצפה בדיסק?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש