שאלה לגבי הצורך בmri

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/01/2024 | 09:50 | מאת: שאלה

שלום ד"ר קיבלתי הפניה לmri ראש מרופאת משפחה עקב כאבי רקות ובגלל שב2017 עשיתי mra ו mrv והיו שינויים בחומר הלבן ובזמנו הרופא ביקש לחזור אחרי שנה על הmri ולא עשיתי . בדיקה אצל נומרולוג תקינה ברוך השם אמר שסבירות גבוהה שזה ממתח. כיום הכאבים ברקות חלפו ברוך השם אבל כשאני נוגעת בראש למעלה מרגישה קצת בולט וכואב טיפה במגע אבל בשביל זה כדאי בכל זאת לעשות mri או שניתן לדחות? מאוד מתלבטת ולא יודעת מה להחליט. בנוסף יש לי קליפס בשד ומפחדת שלא יזוז. כמו כן אומרים לי במרפאה שבלי גדוליניום לא ניתן לראות כלום זה נכון? האם כמו איזור בולט טיפה בקודקוד שכואב קצת במגע מסוכן?

ללא גדוליניום ניתן לראות הכול. אבל ניתן לדעתי להמתין עם הבדיקה.

22/01/2024 | 16:56 | מאת: שאלה

תודה על המענה המהיר רציתי רק לשאול מה זה הכאב בקודקוד הראש מרגיש כמו בולט וכואב בנגיעה ? איזה רופא צריך לבדוק משפחה או נוירולוג? יש לי תור לmri עוד 3 ימים עדיף לדחות?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש