בקשר לשאלתי האחרונה אשמח למענה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/12/2023 | 23:37 | מאת: ליליאנה

רק עוד דבר שהיה לי צקצוק שיניים אולי מהחרדה והיה לי כמו סחרחורת הרגשה של איבוד הכרה שרואים כמו פייטים כאלו חח לא יכולה להסביר יותר טוב מזה.. השאלה שלי רק אם זה עובר לבד

ליליאנה שלום, נראה שגרמת לצמך סחרחורת עקב גרוי וסטיבולרי. לא נראה לי שיש נזק קבוע. המתיני כמה ימים ללא חזרה על סיבוב הראש והצוואר בצורה כזאת.

01/01/2024 | 13:59 | מאת: ליליאנה

תודה רבה דוקטור על תשובתך המקצועית אני מאוד מעריכה זאת שתיהיה לך שנה אזרחית טובה ומבורכת לך ולבני משפחתך אלפי תודות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש