אלטריפטן תרימה 40 מג

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/12/2023 | 19:54 | מאת: א

שלום דר בת 52 עם מגרנות יותר משלושים שנה.15 שנה בערך אחרונים עם כדור אלטריפטן תרימה 40 מג שלוקחת שהתקף מתחיל.לפני 15 שנה הייתי עם ריזלט שעשה לי חולשה נוראית ורעד ברגליים. לגבי האלטריפטן תרימה מציל אותי ממש שנים בבחינת נס כי לפני לא היו לי חיים בעת ההתקפים.הוא מעביר לי את ההתקף לאחר שעה בערך. רשום בעלון אזהרות מיוחדת להתייעץ עם הרופא ובינהן לאחר גיל המנופאוזה להתייעץ..המחזור הפסיק לי לפני שנתיים.אני יכולה להמשיך לקחת אותו??אין לי נורולוג למעקב תורים לעוד 8 חודשים לכן פונה אליך.במקביל התגלה אצלי אוסתופורוזיס לפני חצי שנה עוד לא התחלתי טיפול והרמה שיצאה גבוהה יחסית לגיל שלי זא אוסטופורוזיס מתקדם.אניממש על הפנים לכן שואלת אותך א. האם יש קשר בין הכדור להיווצרות מחלה זו?אולי כי לוקחת אותו בשנתיים האחרונות גם לאחר הפסקת המחזור?? ב. והאם אני יכולה להמשיך לקחת אותו גם אם אני אחרי סיום מחזור והפסקתו ? תדירות ההתקפים בין 10 ל 12 ימים בחודש בעבר טיפול מונע נוסה וגרם לי לאי תפקוד ושינה עמוקה שעות רבות והפסקתי כמובן.

שלום א' אין שום בעיה ליטול התרופהלאחר הפסקת המחזור.

27/12/2023 | 13:35 | מאת: א

אם כך דר למה רשום באזהרות מיוחדות לאחר גיל המנופאוזה יש להתייעץ?ואין קשר בינו לבין האוסתופורוזיס שהתגלה אצלי כי צורכת את הכדור גם בשנתייםהאחרונות שהפסיק המחזור??

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש