עצם / בליטה בקרקפת באמצע

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/12/2023 | 19:39 | מאת: עצם / בלט בקרקפת

שלום ד״ר ראשית רציתי להגיד שעבודתך והתייחסותך לכל שאלה כאן בפורום היא מוערכת ברמות זה לא מובן מאליו!! , אז ככה לפני 4 שנים הרגשתי שיש לי כמו בלוטה / עצם מורגשת למישוש וקשה בראש מאחורה לא קרוב לעורף ממש באמצע הראש מאחורה נוטה לכיוון שמאל נבדקתי ע״י רופא משפחה שאמר זה עצם . היא לא כואבת , אבל נגיד עכשיו ספציפית היא כואבת לי ממש למגע . ( הבנתי שלחץ נפשי יכול לגרום לכאבים בקרקפת כי גם שם יש שרירים שיכולים להיתפס ). בכל אופן הנושא חזר להטריד אותי ואני מפחדת שאולי זה גדל או משהו . לאיזה רופא אוכל לפנות שיוכל למשש את זה פיזית , קראתי שרופא א.א.ג יכול לבדוק זאת אך לא הבנתי את הקשר? תודה רבה !

שלום, אף רופא לא יכוך לתת תשובה טובה ע"ימישוש. צריך CT מכוון עצם. אין דיפות אבל כדאי לבצע כדי לתת אבחון מדויק. לרוב ללא משמעות קלינית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש