בדיקה דופלקס עורקי המוח טרנסקרתיאלי בועות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/12/2023 | 14:57 | מאת: אבי

צהריים טובים אודה למענה הבוקר עשיתי בדיקה בעקבות כאבי ראש בדיקה דופלקס עורקי המוח טרנסקרתיאלי בועות עם חומר והתוצאה קיימת עדות למעבר בועות מימין לשמאל דרך החלון הסגלגל (pfo) המעיד על דלף גדול אודה למענה מה זה אומר אני מאוד נלחץ יש לי תור לנירולוג רק בעוד חודש וחצי תודה

דלף לבבי כזה די שכיח, גודל הדלף לעתים מכריע אם לחסום הפתח. יש להתיעץעם קרדיולוג שעוסק בשטח זה ולא עם נוירולוג. רק לכאבי ראש לרוב לא מתערבים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש