הרגשה של רטט וריבציה בחזה וברגליים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/12/2023 | 00:55 | מאת: אלינה

שלום דר אשמח להתייעצות אני עובדת עצות ומיואשת כבר מיזה שבועיים מרגישה ויברציה כמו רטט ברגליים וגם בחזה הנוירולוג אמר שכנראה מחרדות מרגישה רק לפני שינה שותה לריווו כדאי לישון טוב כבר לא כל כך עוזר רוצה לישון נורמלי בלי שום כדור להיכנס למיטה ולישון בלי כל מיני הרגשות מציקות מציינת שאני בת 32 ילדתי לפני 4 חודשים סובלת מכאבים בגב וגם מצוואר מציינת שבתחילת המלחמה סבלתי מחרדות וגם סובלת מיתר פעילות סלותת התריס שכרגע לא מאוזנת שותה כדורים התחלתי גם לינאול ויטמין b12 ויטמין די ומגנזיום ועדיין אין שיפור

אכן הנוירולוג שלך צודק. את זקוקה לתרופות נוגדות חרדה ולא ויטמינים ודומיהם.

06/12/2023 | 14:53 | מאת: אלין

היי דר תודה על המענה אתה חושב שאכן זה מחרדה ? הרופא רשמה לי סרטרלין זה יכול לעזור ? זה יוריד את כל הרטט המציק הזה ? אתה יכול אולי להמליץ על תרופה נוגדת חרדה ?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש