בעיה שמטרידה.........

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

30/11/2023 | 07:07 | מאת: לירון

הי, יש לי מגרנות לא כל יום ולא כל חודש. היה לי גם התקף עם תחושת איבוד שיווי משקל/ורטיגו. שמתי לב לתופעה שהעין השמאלית שלי העפעף מרצד. הקטע שהתופעה חוזרת על עצמה מידי פעם ללא מגרנות. הבנתי שזה קשור למתח? זה גם לא נמשך הרבה זמן ולא כל הזמן אבל זו תופעה שהחלה. מה עושים? למי פונים? האם זו תופעה לפני התקף? תודה לך

אין צורך לטפל, ואין גם טיפול יעיל. לעתים מטריד ונעלם. לא תופעה לפני התקף, לרוב אכן קשור למתח כלשהו.

01/12/2023 | 01:10 | מאת: לירון

תודה רבה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש