כאבי ראש ארבע שנים אחרי חבטה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/11/2023 | 09:48 | מאת: אלי

שלום דוקטור, אני בן 40+, לפני כארבע שנים המצח שלי נחבט בחוזקה במדרכה, לא נפתח, אלא הייתה "בלוטה" ושפשוף (ללא הקאה וללא התעלפות). בבי"ח עשו רנטגן ללא ממצא - ולא המליצו לעשות CT (זה היה בחו"ל). מאז עדיין יש לי מדי פעם כאבי ראש - תקופות שאין בכלל, ותקופות שכל יום כואב, הכאב מתגבר כשאני עייף. לא מדובר בכאבים בלתי נסבלים, אבל עדיין משהו מציק שפוגם באיכות החיים. השאלה היא האם יש טעם היום לעשות CT או MRI כדי לראות מה יש שם? או האם יש מה לעשות כדי לשפר את המצב? אציין שיש לי רקע של מיגרנה בצד שמאל, אבל הכאב הזה הוא רק מאז אותה חבטה - הוא בצד ימין ולא דומה למיגרנה, אלא מרגיש כמו משהו עמום ופנימי. תודה

כאב ראש כרוני אחרי זעזוע מוח קל הוא די שכיח ועשוי להמשך שנים רבות. דימות בCT או MRI כמעט תמיד תקין ולא מוסיף לגישה הטיפולית או לאבחנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש