כאב ראש שאשמח להסבר לגביו

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/10/2023 | 21:54 | מאת: אפרת

שלום ד"ר אריה המצב הבטחוני.. בעיות היום יום הלחץ הכלכלי והכל הכל הצטרף לריב ענק שהיה לי עם בעלי. הגעתי במהלך הריב לפיק של עצבים שבמהלכו פשוט צרחתי את נשמתי, ובדיוק בזמן הזה החל לי כאב במצח מעל עין ימין שלי. אני כעת כותבת כשעתיים לאחר הריב ועדיין אני מרגישה חוסר נעימות שם. אם זה כאב רגיל הכל בסדר, אך יתכן ועשיתי לעצמי איזשהו נזק בעורקים/בורידים/עצבי הראש?

שלום אפרת, סליחה על האיחור מקווה שהמצב נרגע. כן כעס קיצוני עשוי לגרום לכאב ראש חריף. ברוב המכריע של המקרים הכאב חולף ללא נזק קבוע כלשהו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש