שימוש באימיטרקס ופעילות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/10/2023 | 13:15 | מאת: מיכאל

יש לי מיגרנה מאובחנת התחילת אחרי תאונת דרכי וויפלאש בצוואר, היו התקפים בלתי נסבלים שהשביתו אותי. מאז שמקבל סומטרידקס,100, זה עובד מצוין. ההתקף מפסיק אחרי כדור או שניים. אבל, כחלק מהמניעה, אני מתקשה בפעילות יומיומית בחוץ, הרבה שמש ואור או פעילות בחוץ במשך שעות, גורמת למיגרנה, זו תופעה מוכרת? בלית ברירה שזה ממש מתחיל לוקח כדור, אבל יום למחרת בקושי מתפקד,מבחינת פעחלות בחוץ. שאלתי האם פעילותאינטנסיבית כמו טיול או שהיה בחוץ 10שעות אמורה לגרןם לכך? זה תוצאה שמוכרת אצל עוד מטופלים? שלאנחתן להיות ימים ללא הפסקה בפעילות בחוץ. מה גורםלכך. ד.א. כחלק מהבעיה גם נסיעות מחוץ לבית כולל חו"ל, למרות שעושה הכל, ברורשבערב מתחילה מיגרנה. מה עוד ניתן לעשות כדי להמנע מהןפעת המיגרנה?

סומטידרקס מיכאל אינה תרופת מניעה,אתה זקוק לטיפול מונע מסודר. פנה למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש