בן 20 כאבי ראש שלא מפסיקים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/09/2023 | 11:00 | מאת: אורח

יש לי כאבי ראש לכל אורך היום שהם כל כך חזקים אני עוצם עיניים מרוב עוצמתם. הם כבר ככה במשך שבוע, אני מאבד את העשתונות זה כואב והתור לנוירולוג רק עוד חודש מה לעשות? הכאב ראש ממוקם בקודקוד הראש איפה שהקרקפת, כאב לוחץ ולא מרפה, דקסמול לא עוזר 3 כדורים ביום

שלום, אם הכאב חדש ובעצמה גבוהה ולא מפסיק שבוע ואינו מגיב למשככי כאב פנה לחדר מיון שם יבצעו דימות ובהתאם יוכלו לטפל.

24/09/2023 | 15:38 | מאת: אופיר

היי ד"ר, שלחתי בעבר מס הודעות ללא מענה. לפני כשנה התחילו לי כאבי ראש בכלל הראש, כאבים באים והולכים (יכולים להופיע לשעתיים, להיעלם ולחזור שוב) במשך מס ימים. לפני כשנה בוצע סיטי ראש עם חומר ניגוד שתוצאותיו תקינות וטופלתי באמטרפטלין שעזר במעט. עכשיו אחרי שנה חזרו הכאבים שוב... למה קורה? והאם מסוכן לדעתך? ממה הכאבים נובעים לדעתך? אין תסמינים אחרים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש