כאבי ראש ומיגרנה על בסיס קבוע ובעיקר בכל השבת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/09/2023 | 23:34 | מאת: סילביה

אני בת 70. בגיל 14 התפרצה המיגרנה, ממנה אני סובלת עד עצם היום הזה. המיגרנה עד גיל 55 הייתה מלווה בהמון בחילות והקאות על בסיס שבועי קבוע. לאחר גיל 55, הההקאות פסקו לחלוטין אך המיגרנה נותרה עד עצם היום הזה. כיום יש לי כאבי ראש עוצמתיים קבועים כל ימיים לערך. אני פשוט חיה על משככי כאבים כל חיי. המיגרנה עצמה ממשיכה בשבת באופן קבוע. כל שבת אני מושבתת לחלוטין. יש לחץ אדיר ברקות, כל הראש כואב כאב בלתי נסבל ונוראי. אדגיש כי אין שבת ללא מיגרנה. איך יתכן לסבל כל החיים ממיגרנות? חשבתי לתומי כי עם הפסקת המחזור, המיגרנה תיפסק ואין שום שינוי. יש סיכוי להעלים אותה? אין לי חיים בעיקר בשבת, עת היא מעירה אותי. תודה רבה,

סילביה את זקוקה לטיפול מונע ולא רק למשככי כאב. פני למרפאה לכאבי אראש ויש סיכוי מצוין שתעזרי. כאב ראש של סוף שבוע מוכר ויש מגוון סיבות לסוג זה של כאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש