כאבי ראש במשך שנה לאחר קורנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/09/2023 | 18:46 | מאת: שלום

שלום דר' לפני שנה וחודשיים חליתי בקורונה ומאז אני סובל מכאבי ראש המםריעים בתיפקוד. פעמיים שלוש בשבוע טופלתי ב ssri, אלטרולט ונוירונטין ללא הטבה. לאחר שהחלמתי מהקורטנה ביצעתי הדיקת mri בה התגלה הממצא ההא: "טמפורלית משמאל - ציסטה כורואידלית 6-7 מ"מ עם אפקט מסה מקומי קל על גוף ההיפוקמפוס". האם הציסטה הנ"ל יכולה לגרום לכאוב הראש? אלח טיפולים נוספים כדאי לי לנסות? אני חש כי אני אדם שונה לחלוטין מזה שהייתי בטרם חליתי בקורונה

שלום שלום, תופעות נוירולוגיות כרוניות כולל כאבי ראש מתוארים אחרי קורונה ( LONG COVID) . לא נראה לי שלציסטה יש תפקיד בכאב הראש. פנה למרפאה לכאבי ראש או למומחה לכאבי ראש לשקול טיפול נוסף.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש