כאב לוחץ בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/08/2023 | 22:27 | מאת: שלי

היי ד״ר, כבר מעל חודש סובלת מכאב בראש בצד ימין, כאב לוחץ, משתנה, לפעמים שורף, ולחץ בעין ימין כאילו יש לי משקולת, כשהלכתי לרופא משפחה הוא טען שזה משרירי הצוואר, למרות שאני לא מרגישה משהו חריג מהצוואר, האמת שאני די בלחץ מהכאב הזה.. הוא לא עובר והוא מורגש כל היום , כל יום. מפחדת שזה גידול או משהו כזה. יש לציין שעשיתי MRI מוח לפני כשמונה חודשים והכל היה תקין. אודה לעזרתך .

שלום שלי, יש צורה כזאת של כאב בצד אחד של הראש, פני למומחה לכאבי ראש שכן יש לעתים טיפול ספציפי לסוג זה של כאב לאחר אבחון מתאים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש