מיגרנה 25 שנה וסיעוד

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/08/2023 | 16:21 | מאת: אביאל

שלום לך ד"ר קוריצקי הנכבד ! אני סובל זה 25 שנה ממיגרנות יום יומיות עם ניסיון עשיר בבתי חולים בארץ לכאב ללא הטבה ! כיום משתמש בסומטרידקס 100 מ"ג שמקל אולי 10 אחוז אני כיום כבן 68 רווק שגר לבד התפקוד היומי שלי מאוד קשה עקב המיגרנות ! לשאלתי האם ניתן לקבל על כך סיעוד או עזרה בדרגה כל שהיא מביטוח לאומי? ומה עלי להגיש להם? תודה רבה רבה מראש

28/08/2023 | 16:25 | מאת: אביאל

עלי לציין שיש לי 100 % נכות רפואית ובתוכם גם של מיגרנות וכן אי כושר עבודה תודה

מה שניתן לקבל זה נכות בהתאם וזה כבר קבלת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש