מיגרנה כרונית ברוב ימי החודש, ניסיתי כמה סוגי טיפול מונע תרופתי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/08/2023 | 12:37 | מאת: יוליה

סובלת מהמון התקפים ברוב ימי החודש, לוקחת סומטרידקס וניסיתי כמה טיפולי מונע שעשו תופעות לוואי. אשמח לדעת עד כמה זריקה ביולוגית מורידה כמות התקפים ומה הסיכוי שהם יעלמו.תודה מראש

הסיכוי שהזריקה הביולוגית תעזור הור 40-50% לערך. גם כאן החל משיפור חלקי ועד ממש העלמות ההתקפים. לעתים עם הזמן חל שיפור נוסף.

21/08/2023 | 08:22 | מאת: האם הית ממליץ ללכת על זריקה ביולוגית ומה תופעות הלוואי שלה

האם הית ממליץ להתחיל עם הזאיקה ומה הן תופעות הלוואי שלה, זה הכי חשוב לי, כי שכדורים יש לי המון תופעות לוואי ואני עדיין סובלת ממיגרנה

21/08/2023 | 10:05 | מאת: תודה על המענה, הטם הית ממליץ לעשות את הזריקה? ומה שהכי חשוב מה הן תופעות הלוואי שלה?

האם הית ממליץ לעשות את הזריקה? בשבילי 40-50% להוריד מימי הכאב זה המון, ובעיקר מה שחשוב לי זה תופעות הלוואי שלה, אני מאוד סובלת גם מטופיטרים וגם מאמיטפטילין. למרות זאת היה לי די טוב אילטרולט דלא ניתן להשיג יותר. תודה מראש

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש