כאב ראש אחורי מעט מעל הצוואר צד ימין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/08/2023 | 07:00 | מאת: מאור

שלום דוקטור, יש לי כאב בצד ימין בחחק האחורי של הראש טיפה מעלה בצוואר , אני מרגיש גולה שנמצאת שם שאני לוחץ על האיזור, מתעטש , מניח את הראש על הספה בצד הזה אני חש כאבים. זה כאב שלא הכרתי אף פעם, הופנתי ל mri מח עם חומר ניגוד. הבנתי שאין קרינה מייננת באם.אר.אי, אבל אני עדיין חושש כי זה פעם שלישית שאני עושה את הבדיקה הזאת ולא נראה לי הגיוני שמגנט ענק מסתובב לי מעל הראש ואין בו קרינה שיכולה להשפיע אולי אין קרינה מייננת אבל יש קרינה אחרת. האם חייב לעשות את הבדיקה עם חומר ניגוד? האם יש סכנות בבדיקה הזו? איך אפשר לשלול מחלה מסוכנת ללא הבדיקה הנל?

שלום מאור, אין שום קרינה בMRI שכן השיטה היא גרימת שינוי של הפרוטונים ברקמה ללא קרינה עם הפסקת המגנט הכל חוזר למקום.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש