שאלות על אלטרולט למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/08/2023 | 22:57 | מאת: קרן

בת 22 סובלת כמה שנים מכאבי ראש מיגרנתיים ללא אאורה (טריגרים עיקריים: חשיפה לשמש ושינה לא טובה). נוירולוג הביא לי אלטרולט לחודש ואם אחרי חודש לא יהיה שיפור אז לקחת אלטרול. יש לי כמה שאלות: - האם כשיהיה שיפור במצב אני אוכל להפסיק עם התרופה? או שאם אני אפסיק המיגרנות יחזרו וזאת תרופה שצריך לקחת תמיד בשביל התוצאה? במידה ומפסיקיםס האם צריך להפסיק בהדרגה? - האם זה הגיוני שהוא נתן לי טיפול מונע בלי להפנות קודם לCT או בדיקות אחרות כדי לשלול דברים אחרים? - האם אפשר לשלב עם כדורים נגד אלרגיה (aerius)? - האם צריך לקחת בשעה קבועה ביום?

כשיש אבחנה די ברורה של מיגרנה אין צורך ב CT. אם התרופה עוזרת מומלץ לקחת לתקופה של חודשים וכעבור כחצי שנה להעריך המצב ואז ניתן לנסות להוריד מינון בהדרגה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש