תופעות לוואי של דפלפט

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/08/2023 | 10:49 | מאת: יאנה

שלום, בת 44, סובלת ממיגרנות מגיל 12. בעבר אאורה עם כאבי ראש אחרי, כיום בעיקר אאורה כמעט ללא כאבים. ההתקפים משתנים בתדירות שלהם מתקופה לתקופה, לפעמים מעל שנה אין בכלל ולפעמים במהלך החודש מספר פעמים. הנוירולוג המליץ לקחת דפלפט 200 מ״ג, פעם ביום למשך חודש בלבד בציפייה שזה ימנע התקפים לתקופה ארוכה אחרי זה. שאלתי היא האם במינון כזה צפוי שתהיינה תופעות לוואי כמו נשירת שיער או עלייה במשקל, שראיתי שאנשים רבים כותבים עליהן. תודה רבה מראש

הדפלפט יאנה לא ימנע התקפים לתקופה ארוכה לאחר הפסקתו. 200 מ"ג זו מנה קטנה שאין לה כמעט השפעה בכלל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש