מיגרנה סביב מחזור- הורמונלית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/08/2023 | 01:47 | מאת: ליאן

שלום, להערכתי יש לי מגרנה לפני מחזור. זאת כאשר הייתי אצל נוירולוג לפני מספר שם ואמר לי לעקוב על טריגרים. כמו כן המחזור שלי מקשה עליי גופנית. הייתי אצל רופאת נשים רשמה לי פרוגילוטון- לכאורה שהדימום יהיה קטן יותר ( סובלת גם ממחסור במאגרי ברזל) השאלה האם זה טוב למגרנה? איזה כדור יכוללעזור למגרנה הורמונלית?

ברוב הנשים ליאן קיים קשר למחזור הטיפול לרוב אינו דווקא הורמונלי אלא טיפול מונע או בהתקף עצמו ללא קשר לצמידות למחזור.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש