שאלה על תופעה לפני מגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/07/2023 | 23:14 | מאת: אדווה

שלום ד"ר, האם יתכן תופעה של איבוד יציבות שיווי משקל ותחושה שעומדים ליפול גבזמן הליכה גם זה בא בהתקף, לפני מגרנה? היה לי כאב ראש מעל 12 שעות הפעם בצד של הרכה. לא יודעת לומר אם זה מגרנה כי בד"כ הכאב אצלי בהרבה יותר חזק עם הקאות. אבל לפני שהחל היה לי התקפים של איבוד שיווי משקל בזמן הליכה. האם זה קשור או סתם יצא כך? האם זה אומר שעכשיו אסבול משתי התופעות גם יחד?

שלום אדווה, כן לפעמים העורק האחורי מעורב ויש סחרחורת או אי יציבות. לא זה לא אומר שתמיד יהיה כך.

26/07/2023 | 23:19 | מאת: אדווה

תודה. 1.הטיפול בתחושת אי יציבות זה כדור בטא היסטין: שהנתי שמשפיע על האוזן ( שיווי משקל) או שכדור כמו מודאל: שמשפיע על המוח? אולי אתה מכיר כדור אחר שמתאים כי אני חוששת לקחת כדור מרדים. 2. היתה לי גם תופעה לאחר המגרנה הזו. עייפות קשה וגם עדיין היה קצת ערפול וטשוט ראייה. תודה שוב

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש