כאב פנים, ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/07/2023 | 20:13 | מאת: מרינה

שלום ד"ר בת 26, מזה שנתיים סובלת מכאב פנים איטפי לאחר עקירת שן בינה. בנוסף סובלת ממיגרנות כרוניות.טופלתי במס' רב של תרופות וכיום אני על אמגלטי, אוברלווי, למיקטל ועירוי לידוקאין. מזה מס' חודשים חווה כאבי צוואר שיורדים מהאוקסיפול על לכתפיים ומקרינים ליד ורגל שמאל ואפילו גם לכאב תחתון גם בצג שמאל (כאב הפנים והמיגרנה שלי בצד שמאל). אני ןווה כאבים ורדימות ביד וברגל. נשלחתי ל mri ע"ש ,אין לי עדיין פענול. מהסתכלות ראשונית של הנירולוג על כמה תמונות של ה mri אומר שלדעתו הכל נראה בסדר. מציינת שבבדיקה הניורולוגית היה לי טרמנר עדין משמאל. אני מנסה לחשוב אם ה mri תקין, זאת אומרת שאין פריצת דעסק או משהו שלוחץ על העצב! המיגרנה או האטיפקל טריגמנל נורלגיה לא אמורים לעשות את זה גם ! אני תוהה מה זה יכול להיות .... התור שלי אצל הניורולוג עדיין לא עכשיו . למה לדעתך זה יכול להתאים?

שלום מרינה, יש לעתים כאב ממקור מרכזי ללא שינויים מבניים. יתכן גם מרכיב נפשי. באם הבדיקות תקינות יש להתמודד בטיפול בהתאם לאיבחון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש