איבוד שיווי משקל בת 46.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/07/2023 | 06:32 | מאת: יעל

הי, סליחה שאני שואלת כאן. אין פורום אחר. אם החלו לי לכמה רגים בכל פעם. בעיה רגעית של איבוד שיווי משקל זה בא מהראש. והגוף נוטה ליפול. תנועה הכי קטנה בראש ויש את התחושה גם בישיבה. שוב זה לכמה רגים תופעה חדשה קרה 3 פעמים אחת על הבוקר. האם ויתכן וזה קשור ללחץ דם? למרות שאין תחושה של ערפול שקמים מישיבה לעמישה או קימה. האם זה קשור ללב? בזמן האחרון היו לי "כאבים" אי נעימות בחזה בעיקר מתוך שינה. בא והולך. התחלתי ברור קרדיולוג. או שאין קשר... תודה

פני לרופא א.א.גרון, יתכן מאד שקשור למנגנון הוסטיבולרי.

21/07/2023 | 07:39 | מאת: יעל

הי, תודה ל. הייתי אצל רופא משפחה רצה לרשום תרופה בטא היסיטין ואז אמר שיש משהו יותר טוב. ורשם מודאל. הרוקח אמר שאסור בנהיגה ואני נוגת אין לי דרך להגיע לעבודה- שעה נסיעה. כמו כן קראתי תופעות לוואי ובכלל למה התרופה מיועדת- תחום פסיכאטרי ורציתי לשאול, האם כדאי להתחיל עם זה? נתן ל-10 ימים. פעמיים ביום מודל פורטה. האם התרופה בטאהיסטין יותר מתאימה?- יש במקרה לאמא שלי בבית. אני אדגיש זה בוודאות מערכת שווי משקל. אין לי סחרחורות סיבוביות לבינתיים. רק התקפים שבאים והולכים (תופעה חדשה היה לי 3 ימים)איבוד שיווי משקל, מתקשה ללכת . ואז זה עובר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש