מיגרנה של הגוף זה?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/07/2023 | 15:01 | מאת: חני

שלום ד"ר ראיתי שענית למישהי שיש לה מיגרנה שכאב פועם באמצע הגב ובאזור החזה גם יכול להקשר למיגרנה. לי יש מיגרנה כרונית והכאב שבהתחלה היה בצד ימין בעיקר נוסף לעיתים במצח, צד שמאל, עורף, צוואר, חזה ושכמות. בשבועות האחרונים החל כאב פועם בצד ימין של הגב התחתון. ימין הצד שלרוב יש לי מיגרננ בראש. זה לא מטורף? עד לגב התחתון הגיוני שיגיע? ולפני שבועיים כאב פועל בחלק הקדמי של השוק . ממש כמו הכאב במיגרנה. שמעת על אזורים כאלה ד"ר? והאם זה מיגרנה של הגוף כבר ולא מיגרנה רגילה? תודה

זה לא מה שעניתי חני, נראה שכתבתי כי לחולי מיגרנה יש יותר כאבים בחזה זה לא התבטאות של התקף מיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש