שלום דר.............

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/06/2023 | 17:48 | מאת: שלום דר

שלום דר לפני בערך 3 שנים התחילה לי מין תחושה של תזוזות בראש ויכול גם כמו כאב ראש ומשהו בראש זז תוך כדי תחושה מאוד מפחידה יכול להיות לי כאבי ראש גם פעם בצד אחד בראש פעם צד אחר הם בסגנון שונה ממה שתיארתי, ייתכן שזה מהפלאפון אולי באופן כללי אני סןבל מחרדות ושאני יכול לחשוב על כאב ראש זה יכול לבוא למשל משהו שיכול לגרים לי כאב ראש אני פתאום אקבל קצת כאב ראש יכול להיות לי כמו תחושת חום כזה אני חושב שזה ספציפית כאבי ראש מהפלאפון וגם אני הרבה בלחץ ןיכול להיות כמו כאב עמום באחורה של הראש ובלמעלה. אני מאוד חושש מהתחושה של התזוזה בראש הרבה רופאים לא ידען מה זה בכלל רופא אחד אמר שזה יכול להיות קשור למיגרנה. רציתי לשאול האם זה יכול להיות תקין. הלכתי לנויריולוג והוא עשה לי בדיקה נויריולוגית ואמר שהכל תקין למרות התזוזות בראש ולא ייחס לזה ממש חשיבות כאילו לפי הבדיקה הנויריוחוגית הכל תקין לא משנה מה הכאב ראש וכו. רציתי לשאול אם מה שאני מתאר יכול להישמע חלילה כמו גידול. זה לא כאבי ראש שיבואו כל הזמן אני חושב שהם תגובתיים למשל אם אני בפלאפון הרבה אבל גם יכול כמו פשוט לבוא. מה שאני מפחד שזה יכול להרגיש כמו למשל כאב כמו בתוך הראש ולא למשל כאבים במצח כמו ממש כאבים שנובעים מהראש. אני יכול למשל גם להיות בשמש ויהיה לי כאב ראש והוא יןחמר בשמש או שיהיה קצת כמו כאב ראש האם אתה חושב שלפאפון יכול להיות חלק בזה? האם זה נשמע חמור מה שאני מתאר המין תזוזות האלה בראש גם כמו חריקות מין טיפה רעש יכול להיןת גם. והאם זה יכול להישמע גם כמו מיגרנה וגם כאבי ראש מסוג מתח שיכולים גם להתפתח תודה רבה שאלתי כעיקרון גם אם נשמע שיש לחשוש מגידול

24/06/2023 | 18:25 | מאת: שלום דר

וגם יש לי כאבי אוזניים וטינטון לא מוסברים הלכתי חרופא אוזניים ולא מצא כלום האם זה יכול לאשש את זה שאולי זה מיגרנה? כי ראיתי שיש קשר בין מיגרנה לכאבי אוזניים

24/06/2023 | 18:40 | מאת: שלום דר

סליחה דר על ההודעות רק אחדד לרוב זה כאבי ראש שמתפתחים הכוונה תגובתיים שבאים כתוצאה מ ופחות כאבי ראש שפשוט מופיעים.

24/06/2023 | 21:32 | מאת: שלום דר

גם באופן כללי אם אני לוקח כדור שזה אף פעם לא רק אופטלגין עוזר ולפני שעה בערך לקחתי איבובפן 400 והכאב לא יורד כל כך ואמי יודע שאם משכך כאבים לא עוזר זה סיכון לגידול ואני ממש מפחד שזה יכול להיות מזה האם זה חורץ את הסיכון?

25/06/2023 | 00:22 | מאת: שלום דר

סליחה דר על כל ההפרעות אך אציין משהו לפני בערך 4 חןדשיפ התחלתי להתאמן מין אימונים של איגרוף באוויר וסעיטות בעקך שעתיים כל יום עד שלאחר חודשיים בערך התחלתי לחוול ולחוות מין כאב ראש לאחר הבוקס כאילו אני מקבל את ההרגשה של הבוקס או למשל בעיטה. ומאז תמיד כואב לי כשמביא בוקס. אני מאוד חושש שמא מדובר במחלה האם זה נשמע ככה?

יש כאבי ראש אחר מאמץ פיזי, זוהי תופעה די שכיחה בעיקר בצעירים. השאר נראה כתלונות השייכות לחרדה או מתח נפשי. אלה לא סימני גידול בכל אופן היוועץ ברופא המשפחה שיפנה אותך לטיפול מתאים.

25/06/2023 | 11:44 | מאת: שלום דר

תודה רבה על תשובתך דר רק שכחתי לציין שהכאבים יכולים להחליף מקום או להצטלב הכוונה כאב גם באיזור כזה גם באיזור כזה וגם יכול להיות יותר מורגש אם אני קם למשל אבל לא תמיד והכאבים נמצאים יחסית הרבה זמן ממשך היום גם ממצאים אלה לא נשמעים מדאיגים? וגם היה לי כמה פעמים גם כאב בתוך השרירים משולב במין הרגשה של דקירות אבל לא חזר

25/06/2023 | 13:19 | מאת: שלום דר

סליחה על כל ההודעות דר אך שמתי לב שעם התזוזות בראש יש מין תחושה של הראש מין סחרחורת בתוך הראש ואני זוכר שזה התחיל וזה בטח כנראה אתפתח אני מאוד מצטער אבל אני מאוד חושש האם מה שאני מתאר כולל הכאבי ראש זה סימן ל gbm אני מאוד מפחד מ gbm והכאבי ראש אני לא אגיד שאני לא יכול לזוז כשיש אותם אך הם כן יחסית חזקים ואני מאוד חושש ממחלת ה gbm שזה בעצם סופני ואם הכאבי ראש סימן לזה האם הבדיקה הנויריולןגית מעלה תקווה שזה לא זה?

25/06/2023 | 17:22 | מאת: שלום דר

וגם שמתי לב שהכאב מחמיר במאמץ והוא בעיקר מאחורה של הראש כמו בשרירים עצמם מין לחץ ושמתי לב שהראש יכול כמו לפעום כזה כמו דפיקות לב ולמשל אני אעמוד הרבה הכאב ראש יחמיר סליחה דר פשוט אני לא זוכר שהכאבים היו ככה זה סוג של החמיר ואני מאוד חושש מה gbm

25/06/2023 | 23:39 | מאת: שלום דר

סליחה דר אבל רק אחדד נראלי לא הסברתי את עצמי נכון מה שאני מתאר זה כאב ראש שונה מהתחושת תזווזת בראש הכוונה דפוס שונה הכאב שאני מדבר עליו סוג של בא עם האיגרופים התחלתי פתאום שאני במקום חםתוך כדי כאילו הראש מתחמם וכאב במצח ובלמעלה של הראש ומאז זה כמו תמיד הכאב כזה לרוב שאני לא בפלאפון ולא מתייחס אז הכאב סוג של נשכח אבל יכול לחזור כל רגע וזה כאילו עם דרגות אבל אני חווה אותו הרבה מהזמן לא בטוח אם תמיד למשל הכאב שתיארתי מאחורי הראש עבר זמנית ועכשיו זנ כאבים בעיקר בלמעלה זה סוג של משנה דפוס הכאבי פעם באיזור כזה פעם יכול בשני איזורים ואני מאוד חושש מזה שמא זה גידול יכול גם שאין כאב ואז פתאום אחווה כאב קטן בעצמות הקטנות ויכול להיות גם כמו מין לחץ כמו סביב הראש שעובר על פניו זה נראה כמו כאבים של שרירים מתןחים אך ראיתי בגוגל שסוג הכאב הזה אמור להיות מטופל על ידי איבובפן והמשככי כאבים לא עזרו ומזה אני מאוד חושש כי ראיתי בגוגל שבעצם כאבי גידול לא מגיבים למששכי כאבים האם אתה חושב שמה שאני מתאר נשמע חשד? סליחה על כל ההודעות

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש