האם זה מיגרנה???????

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/05/2023 | 18:08 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 43 סובלת מכאבי ראש חזקים כבר יותר משנה. לפחות 3-4 פעמים בחודש מתחיל בצהריים עד למחרת בבוקר. הכאבים מאחורי הראש עד המצח והרקות לפעמים בצד אחד לפעמים בשניהם מלווה בבחילות וכאבי צוואר. ניסיתי הרבה משככי כאבים ולא עוזר. עשיתי סיטי ראש הכל תקין. האם זה יכול להיות מיגרנה? האם יש קשר בין מיגרנה לכאבי צוואר? ואיזה טיפול יכול לעזור? תודה רבה.

נראה מאד מיגרנה מיכל. הצוואר משתתף אינו הגורם. היוועצי ברופא המשפחה שינחה אותך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש