השפעות הכדור אימטרקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/05/2023 | 05:57 | מאת: מיכאל

מאז שמצאו לי פתרון לבעית המגרנה עם הכדור אימטרקס היו לי מגרנות של כמה ימים כאבי ראש של לדפוק את הראש בקיר בתחושה כמובן, כלום לא עזר זה שינה לי את האיכןת חיים ממש לטובה. יש תקופות שאין מיגרנה אבל שמץי לב שכשאני לוקחאת האימטרקס אני מקבל בבת אחתעוררות מינית פיסית ממש, זה ממש חוזר על עצמו. יש משהו בכדור שמעורר דחף מיני, זה נראה לי כמו ויאגרה או משהו כזה. זה חוזר על עצמו, לוקח 100 מג ובוםם כל המערכת מתעוררת, זה פיסיולוגי מיידי. זה יתכן שזה קשור לאימטרקס רב תודות

לא ידוע לי מיכאל על תופעה כזאת עם אימיטרקס. תתיחס כאל תוספת מבורכת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש