קולות/רעשים בעת עילפון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/05/2023 | 21:49 | מאת: סתיו

היי ד"ר היום בבוקר חטפתי מכה חזקה בעצם של הכף רגל וכתוצאה מכך התעלפתי. אני זוכרת שממש כאבה לי הרגל ופתאום אני מוצאת את עצמי על הריצפה, התרוממתי מהר בהתנשפויות וכולי מזיעה, כאילו נילחמתי להתעורר וזה עייף אותי.. והרגשתי נפיחות וכאב בראש. הבנתי לכאורה שהתעלפתי ודפקתי את הראש בכיור שהיה לידי . לא היה איתי אף אחד בסיטואציה. אני רגילה לצערי להתעלפויות כשאני רואה דם, סובלת מזה מילדות. אבל זאת הייתה התעלפות שונה כי הרגשתי שאני נימצאת במקום אחר לרגע, שמעתי רעשים(מוזיקה,צעקות, קולות של אנשים) ורצו לי בראש תמונות שאני אפילו לא זוכרת אותן מרוב שזה היה מהיר.. כל זה בזמן העילפון! וכשקמתי היה שקט כי הייתי לבד בבית! אז איך זה הגיוני שהיה כל כך רועש בזמן שאני מעולפת? אלו הזיות? חלומות? מה קרה שם מבחינה מדעית? 🤔 זה היה מאוד מוזר אשמח לעזרתך 🙏

התיאור אינו שכיח בהתעלפות, אבל יתכן גרוי מוחי עקב הירידה באספקת הדם בעת התעלפות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש