הפסקות נשימה בשינה ומיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/05/2023 | 20:28 | מאת: שלי

שלום סובלת כבר שנתיים רצוף ממיגרנה כל יום. 24/7 אני לא נוחרת אבל כן יש עודף משקל. האם חשוב לבדוק שאין לי דום נשימה בשינה כי זה יכול להחמיר מיגרנה? עייפות תמיד היתה אבל השינה תמיד היתה קלה לפני שש שנים עשיתי בדיקה בבית במחק שהשתתפתי בו, קיבלנו שעון הביתה והיה אצבעון לאצבע. אז איכות שינה יצאה מאוד רעה אבל לא היו הפסקות נשימה. האם יתכן שזה השתנה? או שאם אין נחירות( אני מקליטה באפליקציה באפליקציה) ויש מיגרנה כל יום אז אין מה לצפות לשינוי משמעותי גם אם היה דום נשימה. זאת אומרת הוא לא הגורם. תודה רבה

דום נשימה שלי עשוי לגרום לכאבי ראש לא מיגרנה. כלומר עלול להוות גורם נוסף. אם אינל מקבלת טיפול מונע יש להתחיל בטיפול כזה וכן לבסס את אבחון סוג כאב הראש. פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש