כאבי ראש שבוע ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/05/2023 | 17:39 | מאת: מאיה

לפני כ 5 ימים התחיל כאב ראש חזק בצד שמאל, ללא הקרנה לעין. אינני רואה "כתמים/הבזקים" ואור אינו מפריע לי. בדר"כ כאבי הראש שלי הם אחת לכמה שבועות ורק בצד ימין, כאשר משכך כאבים עוזר ומעלים אותם. כעת כאב הראש כאמור בשמאל ואינו פוסק. רוקסט פלוס מצליח להרגיע את הכאב אבל הכאב אינו חולף. לקחתי היום לראשונה חצי כדור ריזלט (5 מ"ג). א. האם אני יכולה מחר לקחת כבר 10 מ"ג ריזלט? אני בת 49. משקל וגובה תקינים. ב. האם ניתן לקחת רוקסט פלוס או אדוויל/אדקס כשעה לאחר נטילת ריזלט? ג. רופאת משפחה נתנה לי הפנייה למיון ואמרה שאם אני לא רגועה, אז שאלך למיון כדי שאולי יעשו לי שם C.T האם כדאי ללכת?

כנראה התקף מיגרנה ארוך מאיה. נסי הריזלט . יכולה גם הערב ליטול ריזלט שלם פלוס אדויל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש