מיגרנה כרונית וילדות.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/05/2023 | 12:03 | מאת: אפרת

שלום האם. מיגרנה כל יום במשך שנתיים יכולה להיות עקב אלימות שעבר אדם בן 35 בילדות מצד ההורים ודברים מודחקים? כי ככה אמרה לי מטפלת רגשית שאין לה בכלל ידע ברפואה. תהיתי האם אכן מיגרנה זאת מחלה כזאת כמו פיברו שבה הגורם הנפשי יכול לגרום למחלה, גם אם האדם לא במצב של דיכאון אבל יש דברים מודחקים שכך אצלי. תודה רבה

מיגרנהאפרת היא מחלה תורשתית והגורם הנפשי אינו גורם המחלה. יתכן ואת סובלת בכאב ראש תעוקתי שעשוי לעתים להיות ביטוי להליכים נפשיים. פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש