בת 21 כאבי ראש העיקר בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/04/2023 | 19:41 | מאת: ארי

היי לאחרונה יש לי כמעט כל יום כאבי ראש בעיקר בצד שמאל זה לרוב מתחיל אם לצורך העניין אני נוגעת באותו צד של הראש או אם העין השמאלית מתאמצת מידי או אם סתם יש כאב בעין אני מרגישה את הכאב גם באוזן לפעמים מקרין גם לעורף רק במד שמאל לפעמים יש גם כאבים עמומים אין תסמינים נוספים חייבת לציין שבעבר כן חוויתי כאבי ראש יומיומיים ובעיקר בצד שמאל , הייתי אצל ניורולןג ולקחתי כדורים לויטמינים ומגנזיום יש לי תור נוסף גם לרופא עיינים וגם לניורולןג אבל התורים מאד רחוקים ואני מאד לחוצה הייתי רוצה לדעת מה זה יכןל להיות , רצים לי סרטים ממש מפחידים בראש

ארי שלום, לעתים כאב כזה בא מהרקמות הרכות שלוחצות על העצב העורפי לא מסוכן אך מטריד. היוועצי ברופא כאב או נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש