קריש דם ומיגרננ כרונית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/04/2023 | 00:05 | מאת: חני

שלום, יש לי מיגרנה כרונית ללא אווארה. בגיל 41 קיבלתי שני קריש דם בוורידים מתחת לברך. התחלתי לקחת אליקוויס ואני לוקחת לתמיד אך למרות זאת כעבור שלושה חודשים קריש דם חדש ברגל השניה. מהם הסיכויים לתסחיף ריאתי או אירוע לבבי ושבץ עקבות קריש דם כשלוקחים אליקוויס כשיש מיגרנה או בכלליות?

אין קשר למיגרנה במקרה זה.

10/04/2023 | 18:35 | מאת: אופיר

ערב טוב דר, כבר תקופה שיש כאבי ראש, בכל הראש. כל פעם באזור אחר מין תחושת לחץ, כאב ברמה בינונית בעיקר. באוקטובר ביצעתי ct עם חומר ניגוד שיצא תקין. אוסיף שמטופלת אצל נוירולוג שנתן לי אמיטרפטלין 10 מג. עדיין יש כאבים, האם עליי לבצע ct חוזר? אציין שאני תקופה עם שרירים תפוסים, בעיקר צוואר וכפתיים. בת 30, בריאה.

11/04/2023 | 21:51 | מאת: אופיר

אשמח לתגובה בבקשה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש