שאלה לגבי כאבי קרקפת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/04/2023 | 21:01 | מאת: אנה

שלום, אני בת 26, בריאה בדרך כלל, בשנה האחרונה יש לי כל כמה חודשים כאבים בקרקרפת, למשל שאני מזיזה את השיער אני מרגישה כאילו מושכים לי בשיער, גם שאני נוגעת בקרקפת עצמה זה כואב, ואחרי כמה ימים כאלה עובר לגמרי. הייתי אצל רופאת עור, היא אמרה שהיא לא רואה משהו שקשור לתחום שלה… אשמח לדעת אם זה משהו נוירולוגי? תודה מראש

08/04/2023 | 21:04 | מאת: אנה

שכחתי לציין שלפעמים זה מלווה בכאבי ראש ולפעמים ללא שום כאבי ראש…

התופעה אנה קרויה אלודיניה נובעת מריגוש מערכת העצבים לרוב אצל אנשים שסובלים ממיגרנה אבל לא רק. נגיעה רכה מתפרשת במוח ככאב או משהו לא נעים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש