אופיאטים ומיגרנה אם יש מקום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/03/2023 | 01:38 | מאת: טלי

שלום סובלת כבר שלוש שנים ממיגרנה כל יום 24/7. כל כדורי מניעה, טיפולים ביולוגים, חסימה עצבית ובוטוקס לא עזרו בכלום. טריפטנים לא רלוונטי כי אין התקפים, אבל לא עזרו וגם נורטק. אופטלגין אני לוקחת פעמיים בשבוע ולא ברור אולי מוריד את רמת הכאב משמונה לשבע. האם אופיאטים יכולים לעזור? הם לא עלולים להחמיר את העוצמה לטווח הארוך? ואם אם כן אופציה כמה פעמים בחודש מותר לקחת אותם על מנת לא ליצור התרגלות או נזק? תודה

אישית טלי אני לא משתמש באופיאטים לטווח רחוק במיגרנה. בסופו של דבר הם עשויים להחמיר המצב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש