דפלפט או אלטרולט למגרת פנים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/03/2023 | 22:31 | מאת: סיגל

אני סובלת בחצי השנה האחרונה מכאבים חזקים בלסתות והלחי שמשפיעות על מאחורי האוזן,הרכות,יוצרות כאבי ראש מתחיים חזקים וגם מגרנות של מספר ימים. רב משככי הכאבים לא עוזרים בכלל כולל ריזלט. בגלל פיברומילאגי ה אני. לוקחת לוסטרל 50 ולאחרונה בשל הכאבים העלתי ל 75. רופא פה אחד המליץ לי על כדורים לאפילפסיה והשני על אלטרולט. שהייתי צעירה סבלתי ממגרנות אבל לא ככה. ממה הייתה מתחיל?

הכאב שאת מתארת סיגל עשוי להתאים לחריקת שיניים בלילה, פני גם לרופא פה ולסת שעוסק בשטח הזה.

23/03/2023 | 10:31 | מאת: סיגל

תודה. אני לובשת סד עשו לי גם קשיח וגם רך. זה עוזר במשך היום לרב. אבל פחות בלילה כמה עם הכאב ראש. האבחנה היתה של פה ולסת שאני מהדקת שיניים ,והכאבים הם של שרירי הלסת שעושים את כאבי הראש. אבל בכל זאת שניהם המליצו לי על כדורים בגלל שזה לא עובר. אלטרולט או דפלפט. בעבר למגרנות עזר לי דפלפט שהייתי צעירה. האם גם היום כדאי לי לנסות? תודה שוב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש