חבלה בראש ונימול

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/03/2023 | 23:41 | מאת: ליהי

לפני שבועיים קיבלתי מכה חזקה בראש. לא היו תסמינים חוץ מכאב באותו איזור. המשכתי כרגיל לעבוד. לא הלכתי לרופא כי לא היו תסמינים חוץ מכאב שחשבתי שזה נורמלי לאחר מכה חזקה. אחרי כמה ימים באיזור התחיל לי הרגשה של נימול באיזור המכה והיום המשיך גם לפנים. אני נורא מפחדת. מה זה אמור להיות? קבעתי תור לנוירולוג רק בשבוע הבא. מה אני יכולה לעשות? הבנתי שנימול זה מסוכן וזה כנראה מראה על נזק נוירולוגי שנובע מהמכה

שלום ליהי, אם נימול דווקא מאזור המכה פחות מדאיג המתיני לנוירולוג. אם הנימול קבוע ומתפשט היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש