פענוח mri מוח..מעקב.....

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/03/2023 | 12:00 | מאת: איריס

שלום, בת 54 בצעתי mri מוח.נמצאת במעקב.לאחר שלפני שנה וחצי היתה החמרה קלה במוקדים בחומר הלבן.סובלת ממיגרנות..התוצאות כדלהלן:שוב נראים מוקדים רבים זעירים בהירים בFlair בחומר הלבן הסופרה-טנטוריאלי ללא שינוי מהבדיקה הקודמת.יכולים להתאים לשינויים מיקרו וסקולריים איסכמיים.אודה לחוות דעתך.והאם יש איזשהו טיפול שלא תהיה המשך החמרה בנגעים הלבנים? תודה רבה

אין צורך בטיפול, אלו ממצאים די שכיחים בעיקר בסובלים ממיגרנה וכמעט תמיד ללא משמעות קלינית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש