סחרחורת מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/03/2023 | 15:52 | מאת: אביחי

היי אני סובל מסחרחורת (לא ורטיגו) בעיקר אחרי אכילת שוקולד הסחרחורת יכולה להיות כמה דקות או שעות והרגשה של מלאות באוזן אני לא יודע אם זה מנייר או מיגרנה שיש לי מאז ילדות הייתי אצל מספר רופאי אאג גם באכילוב ותל השומר ואין להם תשובות עבורי מה ניתן לעשות?

08/03/2023 | 15:54 | מאת: אביחי

מציין שברוב הפעמים אין לי כאב ראש בעת הסחרחורת אך יש לי רגישות לרעש והרכות בראש פועמות

ככל הנראה לא מניאר שכן צורה זו מלווה בירידה בשמיעה. קרוב לודאי סחרחורת מיגרנוטית. המנע מאכילת שוקולד כמובן.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש