שאלה על סחרחורות , ממה זה יכול לנבוע

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/03/2023 | 09:16 | מאת: שרה

שלום, לאחרונה יש לי כמה פעמים בשבוע סחרחורות, לא ממש חזקות … מידי פעם גם כאבי ראש גם לא בתדירות גבוהה. הלכתי לרופא אאג השבוע חשבתי שזה בגלל האוזניים כי לפעמים יש לי כאבי אוזניים… הרופא אמר שמבחינת האוזניים הכול תקין אין שום בעייה. הגיל שלי 25, בריאה. האם לדעתך יש צורך ללכת לנוירולוג בקופה? או ממה זה יכול להיגרם? אני לא בכושר בכלל ולא עושה ספורט…

אם הסחרחורות מופיעות כמה פעמים בשבוע כדאי להתיעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש