שאלה בנושא כאבי ראש, סחרחורות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/03/2023 | 11:12 | מאת: אסנת

ד״ר שלום, אני בת 27, בריאה בדר״כ, לאחרונה יש לי כאבי ראש (לא חזקים) מידי פעם… לא כל יום אבל כמה פעמים בשבוע. אם אקמול 1 זה עובר ולעיתים גם ללא תרופה. האמת שעד לפני שנה לא סבלתי מכאבי ראש בכלל. לפני שנה היה מקרה חד פעמי שממש שבוע שלום ואף יותר היה לי כאבי ראש ללא הפסקה. הלכתי לרופא נוירוכירורג שהוא קרוב משפחה שלי, בדק עם מתמר שהצמיד לראש, כניראה זה us, ואמר תקין… אמר לי לשתות הרבה מים ושזה יעבןר… ובאמת עבר ולא חזר. מאז ממש לעיתים רחוקות מאוד היה מופיע לי כאבי ראש בדר״כ לקראת המחזור החודשי. לפעמים אני מרגישה גם מסוחרחרת ולאחר כמה דקות זה עובר לי. עשיתי בדיקת עיניים, ניבדקתי אצל רופא אאג, הכול תקין. האם לדעתך זה משהו שמצריך בירור? כי זה לא כל יום… מידי פעם מופיעים כאבי ראש וזה עובר. תודה מראש אסנת

אם הכאב מופיע סמןך למחזור עשוי להיות סוג של מיגרנה. באם הכאב לא מאד שכיח ומגיב למשככי כאב אין צורך בבירור אלא אם כן ישתנה לרעה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש