כאבי ראש כדקירות/ פולסים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/02/2023 | 14:08 | מאת: רלף

שלום רב .אני בן 70 בריא.מלפני שבועיים אני מרגיש בחדר הקידמי של הראש בצד ימין דקירות כל פעם למשך שנייה בהפסקות של כמה דקות בעוצמת קלה .ואז יש הפסקה של שעה ושוב תחילת הפעימות הדקירות הפולסים.היתה רגיעה של מספר ימים ושוב בכל חוזר.אין לי בחילות אין לי סחרחורת.רופא משפחה עשה בדיקה נירולוגית ולא מצא בעייה.אציין שמשכך כאב כמו אקמול שלקחתי לא עזר.דוקטור מה זה יכול להיות .מה הטיפול והאם זה יעלם עם הזמן.לתשובתך אודה מאוד

כאב קצר משך וחד מוכר רלף, כמעט תמיד אינו מבשר בעיה משמעותית, ניתן לטפל בתרופה ספציפית. פנה לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש